Zum Hauptinhalt wechseln

Hinweis: Du bearbeitest eine grundständige Anleitung. Alle Änderungen, die du vornimmst, betreffen alle 8 Anleitungen, die diese beinhalten.

Englisch
Niederländisch

Schritt 1 übersetzen

Schritt 1
Heating the bottom edge of the iPhone helps soften the adhesive securing the display, making it easier to open.
Heat the bottom edge of the phone
  • Heating the bottom edge of the iPhone helps soften the adhesive securing the display, making it easier to open.

  • Use a hairdryer or heat gun or prepare an iOpener and apply it to the lower edge of the iPhone for about two minutes in order to soften up the adhesive underneath.

  • If you have trouble during the opening procedure the adhesive most likely cooled down. Apply more heat to further soften the adhesive. Follow the iOpener instructions to avoid overheating.

Het verwarmen van de onderkant van de telefoon helpt bij het verzwakken van de lijm die het scherm vasthoudt, wat het makkelijker maakt om het scherm te openen.

Gebruik een föhn, een warmtepistool of verwarm een iOpener en leg deze gedurende twee minuten op de onderkant van de telefoon om de lijm eronder te verzwakken.

Als je moeite hebt met het openen van de telefoon nadat je deze stap hebt voltooid, kan het zijn dat de lijm al weer is afgekoeld. Zorg in dat geval dat je je toestel nog een keer verwarmt om de lijm te verzwakken. Volg de instructies van de iOpener om oververhitting te voorkomen.

Deine Beiträge sind lizenziert unter der Open-Source Creative Commons Lizenz.