Zum Hauptinhalt wechseln

Das März 2015 Update bringt jetzt die fünfte Generation der Intel Core i5 und i7 Prozessoren in das Apple 13" MacBook Air, dadurch wird die Leistung und die Akkulaufzeit etwas verbessert.

531 Fragen Alle anzeigen

Nieuwe SSD wordt niet herkend

Ik heb een tijdje geleden een nieuwe SSD voor mijn MacBook Air gekocht. Ik heb deze handleiding (MacBook Air (13 Zoll, Anfang 2015) SSD Upgrade zu NVMe) gevolgd, en alles past netjes. 1 probleem: mijn MacBook herkend de SSD niet.

Normaal zou ik dit doen:

  1. Opstarten en CMD + R inhouden
  2. Schijfhulpprogramma selecteren
  3. SSD wissen

En bij 3 gaat het mis. Er is geen SSD te vinden, alleen de standaard MacOS recovery partitie.

Waar gaat dit mis? Ik heb een M.2 drive gekocht, en een koppelstukje. Ik heb meerdere stukjes geprobeerd, maar misschien heeft iemand nog een suggestie… Ik heb eigenlijk geen zin om een nieuwe SSD te kopen.

Diese Frage beantworten Ich habe das gleiche Problem

Ist dies eine gute Frage?

Bewertung 0
Einen Kommentar hinzufügen

1 Antwort

Wat je kan proberen is het volgende: maak een opstartbare usb met el capitan of sierra, kun je doen met de originele ssd of een andere mac, wees er zeker van dat je usb stick opstartbaar is als je option(alt) ingedrukt houdt, en ga zo naar schijfhulp programma, als je ssd daar getoond word, partitioneer ze dan en kies zeker GUID partitietabel als optie. Als dit niet zou werken, probeer je een opstartbare stick te maken met rEFIt erop geinstalleerd (geeft meer opties dan de standaard apple bootmanager) en ga in refit dan naar partitioning tool en probeer zo je ssd te partitioneren. En probeer zeker je ssd eens in een andere computer te stoppen om te zien of die daarin herkent wordt, de kans is enorm klein maar het kan dat je een defecte ssd gekocht hebt. Succes!

War diese Antwort hilfreich?

Bewertung 0
Einen Kommentar hinzufügen

Antwort hinzufügen

Rick Okkersen wird auf ewig dankbar sein.
Seitenaufrufe:

Letzten 24 Stunden: 1

Letzten 7 Tage: 4

Letzten 30 Tage: 19

Insgesamt: 473