Zum Hauptinhalt wechseln
Hilfe

Aktuelle Version von: Dan ,

Titel:

Why my touchbar have a purple tint around the icon?

Text:

[image|1797870]

I have an MBP 13" 2017 , which recently started showing a purple tint around the touch bar icons. It looks there is some sort of issue with it, as at times it just fades and flickers. Every function on the touch bar works as it is supposed to but there is some kind of issue with it.

I have tried booting in safe mode, resetting SMC, NVRAM but the issue is still there. Finally, after a few chats with Apple support, I completely wiped out and did a fresh install of the OS. And after everything, the issue is still there. So it looks like it is some sort of hardware related failure.

Gerät:

-MacBook Pro 13"
+MacBook Pro 13" Touch Bar 2017

Status:

open

Akzeptierte Antwort:

576475

Bearbeitet von: oldturkey03 (Bewertungsdetails) ,

Titel:

Why my touchbar have a purple tint around the icon?

Text:

[image|1797870]

I have an MBP 13" 2017 , which recently started showing a purple tint around the touch bar icons. It looks there is some sort of issue with it, as at times it just fades and flickers. Every function on the touch bar works as it is supposed to but there is some kind of issue with it.

I have tried booting in safe mode, resetting SMC, NVRAM but the issue is still there. Finally, after a few chats with Apple support, I completely wiped out and did a fresh install of the OS. And after everything, the issue is still there. So it looks like it is some sort of hardware related failure.

Gerät:

MacBook Pro 13"

Status:

open

Akzeptierte Antwort:

+576475

Ursprünglicher Beitrag von: Bara Limbong ,

Titel:

Why my touchbar have a purple tint around the icon?

Text:

[image|1797870]

I have an MBP 13" 2017 , which recently started showing a purple tint around the touch bar icons. It looks there is some sort of issue with it, as at times it just fades and flickers. Every function on the touch bar works as it is supposed to but there is some kind of issue with it.

I have tried booting in safe mode, resetting SMC, NVRAM but the issue is still there. Finally, after a few chats with Apple support, I completely wiped out and did a fresh install of the OS. And after everything, the issue is still there. So it looks like it is some sort of hardware related failure.

Gerät:

MacBook Pro 13"

Status:

open