Zum Hauptinhalt wechseln

Repariere deine Sachen

Recht auf Reparatur

Store

Model A1224 / Mitte 2007 und Anfang 2008 / 2, 2.4, oder 2.66 GHz Core 2 Duo Prozessor

647 Fragen Alle anzeigen

No Power, #1 LED Stays lit, #'s 2&3 LED's flash

I have an Intel iMac 20", Model A1224, 1gb RAM, that one day just stopped turning on. I opened it up and checked the diagnostic LED's on the board. #1 stays lit. #2 and #3 blink on and off. #4 doesn't light up at all.

When I press the power button on the back of the black, plastic case, the internal fans will attempt to spin, but will not spin. (They rotate *maybe* one (1) degree out of the 360 degrees they would spin.) I can hear a high-pitched sound--kinda like a whirring sound--coming from the power supply when this occurs.

I have attempted to reset the SMC with, seemingly, no effect.

Any advice would be much appreciated.

Beantwortet! View the answer Ich habe das gleiche Problem

Ist dies eine gute Frage?

Bewertung 3

Kommentare:

I have the same exact issue. Replaced the power supply and 2&3 are still flashing. Did you find out the problem?

von

Einen Kommentar hinzufügen

2 Antworten

Gewählte Lösung

The blinking indicates a RAM problem. First reseat the RAM. If that fails try one stick at a time in each of the slots.

War diese Antwort hilfreich?

Bewertung 2

Kommentare:

Excellent low cost suggestion. +

von

Einen Kommentar hinzufügen

Seems that the power supply has gone. #1 LED indicates trickle power, it's always on when the computer is plugged in and supplies 5V to the logic board. Whe #2 and#3 are blinking it means that CPU and GPU can't be initialized. Usually a (don't know the english term for it, i try ;-)) power store diode is gone on the power supply. You can check it but be careful. Leave the machine unplugged for at least 24H cause the capacitors can store a lot of voltage.

Good luck.

War diese Antwort hilfreich?

Bewertung 1

Kommentare:

Installed a new Power Supply. #2 and #3 LED's are still blinking. Any other thoughts? Thanks.

von

I have the same problem. I also changed power supply and the problem still there. Any answer?

von

Einen Kommentar hinzufügen

Antwort hinzufügen

Plumberman010 wird auf ewig dankbar sein.
Statistik anzeigen:

Letzten 24 Stunden: 0

Letzten 7 Tage: 0

Letzten 30 Tage: 6

Insgesamt: 2,916