Zum Hauptinhalt wechseln

After installing 800 MHz-1.2GHZ DC-In Board my laptop will not boot

I get the starting tone, and the Apple Logo comes on, but then it stays like that. It will not go any further. What could the issue be? I followed all the iFixit directions. Before installing the board my laptop would not power up, so although it's improved...it's still useless.

Beantwortet! Antwort anzeigen Ich habe das gleiche Problem

Ist dies eine gute Frage?

Bewertung 1
1 Kommentar

Thank you SOOOOOO much! I will try your suggestion and let you know how it works.

von

Einen Kommentar hinzufügen

2 Antworten

Gewählte Lösung

I would start with a PRAM reset. Whenever you are adding new hardware to any Mac perform a PRAM reset. Reboot and hold the Option, Command, P, and R keys simultaneously...do this until you hear the Start Up chime twice, then release the keys. This failing, try to boot into Safe Mode by holding the shift key during bootup. Safe mode boot only loads the necessary drivers and also allows the system to correct Drive Directory issues, and performs tests and fixes system and file errors that can prevent a proper boot. If you successfully boot inyo safe mode, run disk utility and verify and make any necessary repairs to the drive or permissions and reboot normally soon after.

War diese Antwort hilfreich?

Bewertung 3

1 Kommentar:

Einen Kommentar hinzufügen

My ibook G4 is having the same issue. Tried resetting PRAM- no good. Tried shift key and got kernel info across the screen w/the end message being: "we're just hanging out here" Is the HD dead? Sometimes it shows up in Disk Utility w/no size or specs, sometimes not at all. Any other ideas?

War diese Antwort hilfreich?

Bewertung 0

1 Kommentar:

Please start a new question as your problem may be slightly different and have another solution.

von

Einen Kommentar hinzufügen

Antwort hinzufügen

PamelaSheridan wird auf ewig dankbar sein.
Seitenaufrufe:

Letzten 24 Stunden: 0

Letzten 7 Tage: 0

Letzten 30 Tage: 0

Insgesamt: 1,092