Zum Hauptinhalt wechseln

13" Aluminium Unibody, 2,0 oder 2,4 GHz Core 2 Duo Prozessor.

575 Fragen Alle anzeigen

Early 2011 MBP Logic board issue? Does not charge or turn on normally

  • Adapter is green light when charging, but never turns to amber
  • Only able to turn on by holding down the power button for 8 seconds, and then connecting the adapter and holding the power button for another 2-3 seconds before releasing
  • No chime, although there is faint audio when playing back videos
  • No battery indicator icon on taskbar, coconut battery shows as 0%, it was a new OEM battery that was purchased before it happened
  • USB ports appear to be fine
  • Mac Diagnostics did not find any issues
Diese Frage beantworten Ich habe das gleiche Problem

Ist dies eine gute Frage?

Bewertung 0
Einen Kommentar hinzufügen

1 Antwort

Hilfreichste Antwort

Can you try disconnecting the battery and seeing if it will boot normally? This way we can rule out weather it will be a logic board or battery issue.

If it does boot normally, great! It will most likely be a battery issue. Otherwise we will have to look further into this.

You could also try reseting PRAM, by powering off your Mac, then press your Mac's power button and then hold ⌘ + option + P + R, until the boot chime plays. If you do hear the boot chime then, then you will know that it is most likely working, and continue to boot up the Mac.

You could also try booting into safe mode, to rule out if it is a software issue, but it sounds less likely. You can do this by booting up your mac and immediately holding shift: https://support.apple.com/guide/mac-help....

War diese Antwort hilfreich?

Bewertung 1

1 Kommentar:

Thanks for the suggestions.

It doesn't seem to boot even with the battery disconnected either, the fan spins for around 6 seconds and stops, then starts spinning again. This cycle repeats. The only way to turn it on was holding down power button and connecting the adapter as mentioned previously.

Resetting PRAM just constantly reboots the laptop, and there is no chime (although it's likely my speaker was already faulty for some time)

Booting in safe mode results in the circle with a line icon displayed

von

Einen Kommentar hinzufügen

Antwort hinzufügen

enchantingpear wird auf ewig dankbar sein.
Seitenaufrufe:

Letzte 24 Stunden: 0

Letzte 7 Tage: 2

Letzte 30 Tage: 14

Insgesamt: 32